Stopinsect – vrij van insecten

Het Stopinsect Muggengaas houdt u, uw familie en uw ruimte veilig en insectenvrij zonder in te boeten op licht, ventilatie en design. Ons ruime gamma biedt u steeds een professionele oplossing om die vervelende insecten buiten te houden.

Één van de mogelijkheden zijn onze hordeuren in 3 verschillende uitvoeringen (economic, standaard en deluxe). Door hun grote stevigheid en esthetisch profiel kunt u deze deuren zeer gemakkelijk combineren met de Stopinsect horramen, die qua design in dezelfde lijn liggen. Deze ramen hebben een dikte van 15mm, waardoor ze uiterst geschikt zijn in combinatie met rolluiken. Door de handige bevestigingsclips plaats u het horraam in een handomdraai.

          

Ook de Stopinsect rolhorren, voor montage in de dag, zijn een optie. Door hun makkelijk inkortbare profielen, bieden zij een mooi geheel met uw ramen of deuren. Nog eenvoudig te monteren zijn onze vliegenlamellen. Dankzij hun 4 onafhankelijke stroken, kunt u genieten van een onbeperkte doorgang.

Natuurlijk bieden wij ook Stopinsect horgaas aan in verschillende uitvoeringen. Hebt u huisdieren? Dan kiest u voor ons extra sterk en onscheurbare Xtrascreen muggengaas. Het polyester-pvc gaas is flexibel en bijgevolg niet vervormbaar wanneer uw dierbare viervoeter tegen het gaas aanspringt. Ons Bellavista muggengaas zorgt er dan weer voor dat u een prachtige doorkijk heeft in vergelijking met traditioneel muggengaas, zonder in te boeten op kwaliteit. Ook onze andere varianten bieden voor elk van u een oplossing, contacteer ons snel voor meer info of download onze productfiches. Hebt u ons product al in huis? Dan kan u ook de handleidingen downloaden voor volgende producten:

Horraam
Hordeur Standaard
Hordeur Deluxe

Share This