Verdeler worden?

Wens je je winkel uit te breiden met het Scala assortiment, contacteer dan zeker onze afdeling verkoop en vul het antwoordformulier in. Zij helpen je graag verder met inplanning, winkelconcepten, logistieke vragen en competitieve prijzen.

E

Snelle levering

E

Uitbouw winkelconcepten

E

Persoonlijk contact en opvolging

E

Uitgebreid gamma

U wenst verdeler te worden?

15 + 8 =

Verkoopondersteuning en advies

Scala Plastics helpt u bij uw aankoop én daarna. Onze verkoopsmensen staan steeds te uwer beschikking om advies en technische informatie te geven over onze producten. Ons merchandising team kan u helpen bij de optimalisering van uw winkelruimte, eventueel met gebruik van de Scala Plastics winkelstanden. Op die manier kan u uw eigen klanten beter bedienen, uw omzet aanzienlijk opdrijven en de rentabiliteit van uw verkooppunten optimaliseren.

Winkelconcepten

We bieden de doe-het-zelf-zaken en bouwmaterialenhandel uitgekiende winkelconcepten om onze klanten te helpen hun eigen omzet en rentabiliteit te verhogen. Hiervoor ontwikkelen we een groeiend aantal winkelstanden en stellen deze ter beschikking van onze klanten. We bouwen de standen grotendeels in huis om ze op maat van het assortiment en van de winkelbehoefte te kunnen afstemmen.

Handling en logistiek

Scala Plastics houdt een ruime voorraad aan in 40.000 m² magazijnen en stockageplaats om een snelle en volledige belevering van de klant te kunnen verzekeren. Scala Plastics levert alle producten overal in België vanaf een globale levering van 500€.

Installatiedienst

Voor de veranda’s, carports en terrasoverkappingen van Verasol hebben we een aparte installatiedienst. Voor meer info, check de Verasol.be site.

Afhaaldienst

Bij Scala Plastics kan u alle producten laten leveren, maar ook zelf afhalen. Onze afhaaldienst is geopend van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. U kan uw bestelling vooraf doorgeven of ter plaatse aankopen. We helpen u graag om de ideale producten voor uw specifieke behoeften te selecteren. Opgelet: Wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren.

Verpakking

De Scala producten worden geleverd in verpakkingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten. De meeste producten kunnen worden aangekocht in verschillende verkoopshoeveelheden en al dan niet verpakt in detailverpakking, met labeling en EAN barcodering