Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Scala is jouw betrouwbare full-service leverancier van kunststof bouwmaterialen.

ontdek
cookie

Persoonlijk contact en advies op maat

Bij Scala staan we altijd klaar om je te helpen met al je vragen en problemen. Of je nu technische ondersteuning nodig hebt bij het installeren van een product of advies wilt over de beste opties voor jouw behoeften, onze experts zijn er om je te begeleiden. Bovendien zijn we op verschillende manieren gemakkelijk bereikbaar, zodat je altijd snel antwoord krijgt. Bij Scala staan we iedere werkdag voor je klaar!

Eenvoudig bestellen uit een ruime voorraad producten

Wil je snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van onze handige productscanner op onze app. Met deze scanner kan je eenvoudig producten scannen en meteen het productaanbod raadplegen. Bovendien zie je onmiddellijk of het product voorradig is. Geen gedoe meer met zoeken en bladeren door lange lijsten. Met onze product scanner heb je alle informatie die je nodig hebt binnen handbereik. Plaats vandaag nog je bestelling en geniet van het gemak!

Onze troeven

Merchandising op maat van de klant

Ons gespecialiseerd team van merchandisers en marketeers ontwikkelt jouw standen en concepten op maat van jouw onderneming. Gebruik onze jarenlange know-how voor een optimale visualisatie en beleving in jouw winkelruimte.

Snelle en flexibele leveringen op locatie

Door een goed voorraadbeheer kunnen we snel doorheen het volledige land jouw bestellingen uitleveren op de door jou aangegeven locatie of op de werf.

Jouw bestellingen kunnen ook worden afgehaald in onze Scala Pro Shop te Wetteren.

Uitstekende producten

Kwaliteit is onze prioriteit.

Ruim 60 jaar ervaring en een professionele aanpak resulteren in een hoge productkwaliteit, die in veel toepassingen een doorslaggevende factor vormt.

Building a difference together