Scala Plastics
Building a difference together

Scala Plastics is uw betrouwbare full-service partner voor de aanlevering van kunststof bouwmaterialen.

plastics
60 jaar
actief
50+
medewerkers
+16.000
referenties
+2500
actieve klanten

Onze missie

De afgelopen decennia werd ons aanbod van producten en diensten continu aangepast en uitgebreid. Zowel professionelen als ons stevig netwerk doe-het-zelf klanten en handelaren vinden de weg naar onze onderneming.

Scala Plastics plaatst de klant in het hart van al haar processen zodat wij unieke belevingen en diensten kunnen aanbieden. Door dezelfde professionele taal te spreken en continu te investeren in het vinden van manieren om onze service te verbeteren. 

Onze historiek
60 jaar passie en
vakmanschap

In 1964 start Marcel De Kerpel de Wetterse onderneming Scala Plastics, handelaar in dakgoten en kunststof afvoerbuizen. In deze periode is er een significante opmars van doe-het-zelfzaken mede door de economische voorspoed en de invoering van de vrije zaterdag voor de werknemers. De onderneming voelt het sentiment in de markt goed aan en anticipeert doordacht op deze veranderde tijdsgeest. Op deze wijze wordt Scala Plastics gestaag een begrip bij klussend België en groeit het uit tot marktleider, die het op vandaag nog steeds is, in de verdeling van kunststofproducten voor de handel, de doe-het-zelfmarkt en de professionelen.

Onze engagementen

  • Eerlijke manier van zaken doen
  • Luisteren naar elk idee dat leidt tot verbetering
  • Minder en selectieve inzameling van afval
  • Maatschappelijk betrokken zijn
  • Zorgen voor een veilige en aangename werkomgeving
  • Verantwoord omgaan met energie 
klant

Let’s build a difference together